• Dobrodošli na Radio San iz Inata!
15:01:39
JK zabranjena na Pinku?

Prema pisanju dnevnog lista Kurir pop pevačica Jelena Karleuša zabranjena je na televiziji Pink.

Navodno su čelnici Pinka odlučili da Karleušu zabrane na svojim kanalima nakon što je u jutarnjem programu njihove televizije rekla da je PR Pinka o njoj govorio laži.

"O meni su se pisale najstrašnije laži, evo, i PR moje matične kuće Darko Popović je na svom Twitter profilu napisao kako je kod mene na koncertu bilo 3.800 ljudi”, rekla je JK u Jutarnjem programu, nakon čega je najavila da će se u ponedeljak pojaviti u emisiji Tačno u podne kod Marije Lazić. Međutim, JK se juče nije pojavila u pomenutoj emisiji, što je odmah pokrenulo glasine da je zabranjena na televiziji Pink.

"Čelnicima televizije mnogo je zasmetalo što je njihovog portparola nazvala lažovom. Bez dvoumljenja su odlučili da je sklone iz svih emisija do daljeg”, otkriva izvor.

Do komentara PR-a ružičaste televizije novinari Kurira nisu mogli da dođu. Karleušin PR Zoran Birtašević demantovao je navode o zabrani.

"Rukovodstvo Pinka je odlučilo da ne emituje emisiju zbog Farme i dogovorili smo se da, kad Tačno u podne opet počne da se emituje nakon letnje pauze, tada gostujemo”, rekao je Karleušin PR, dok se pevačica na ovu priču osvrnula na Twitteru.

Views: 278 | Added by: Administrator | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]

KOMENTARI

Scarlett se verila!
: научили

Ceca- bolesna?
: врло занимљиво, хвала

Medijska akcija Radia San iz Inata- "Junaci života"
zozon: Klub sedece odbojke"Kragujevcani" samo jedan od ceti kluba Junaka zivota

DRUŠTVO

GALERIJA


ANKETA

STATISTIKA

Današnji posetioci:

My status

Blic putovanja

********

Medio RS

********

Story moda

********